Taianomainen torstai

31.12.2015

Torstaina on juhlittu Uuden Vuoden aattoa! Leirissä herättiin aamulla katsomaan elokuvaa. Pitkän ja touhukkaan viikon vastapainoksi rauhoittava elokuvahetki oli selvästi oikein mieluinen päivän aloitus leiriläisten (ja myös henkilökunnan) mielestä.

Lounaan jälkeen leiriin saapuivat Joulumuori ja Joulupukki. Joulupukki oli päättänyt piilottaa raketit, niin että vuosi ei voisi vaihtua. Syyksi selvisi se, että Joulumuorin palkkaamat uudet tontut eivät olleet tarpeeksi päteviä. Joulumuorin avulla lapset pääsivät kouluttamaan tontuista superhyviä apureita! Niin Joulupukki antoi raketit takaisin. Lapset olivat kuitenkin kuulleet Joulumuorilta, että Joulupukki ei ollut ostanut Joulumuorille joululahjaa. Lasten mielestä se oli epäreilua, joten he pistivät Pukin hommiin. Joulupukki saikin muorin sydämen sulamaan hienolla hamahelmikorulla ja runolla.

Päivällisen jälkeen aloitettiin juhliminen toden teolla. Uuden Vuoden gaalassa jaettiin palkintosijoja, kun lapset olivat aiemmin viikolla päässeet äänestämään muun muassa vuoden artistin ja elokuvan. Sen lisäksi gaalassa lapset pääsivät kisailemaan erilaisissa tehtävissä ja voittivat palkintoja. Kohta vaihdamme Uutta Vuotta näyttävästi rakettien, limulasien ja konfettitykin avulla. Sitten leirissä hiljennytään nukkumaan ja odottamaan mitä kaikkea kivaa vuosi 2016 tuo tullessaan.

Ihanaa Uutta Vuotta myös leiriläisten kotiväelle ja muille Leirilehden lukijoille!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa