Talentit esiin Master Chefissä ja karaokessa

20.07.2023

Torstaipäivä toi mukanaan monenlaista tekemistä, kuten kokkailua retkikeittimillä, retken Rajamäelle ja klubilla laulamista.


Aamupäivällä päästiin mittelöimään mukaansatempaavan Master Chef-kilpailun merkeissä. Nuoret pääsivät kokkailemaan ryhmissä ja luomaan ikioman reseptinsä esillä olleista raaka-aineista. Leiriläisten valmistamat ruoka-annokset arvosteltiin ammattimaisen Master Chef -tuomariston toimesta. Tuomaroinnin alkaessa leiriläiset tutisivat jännityksestä. Kokkailut olivat lopulta hyvin pastapainoitteisia, mutta annosten maussa ja esillepanossa oli huomattavia eroja. Tuomaristo löysi kilpailijoiden joukosta yhden kunniamaininnan ansaitsevan tiimin, jonka valmistama ruoka oli erinomaisen herkullista.


Monikymmenpäinen nuorisojoukko suuntasi iltapäivällä kohti kuuluisaa Rajamäkeä. Päämääränä oli mikäpä muukaan kuin kauppakeskus Lähde herkkuja pursuavine marketteineen. Reilu 4 kilometrin matka taittui vauhdikkaasti, kun mielessä oli edessä siintävä keidas.


Leiritunnelma oli katossa, kun illalla päästiin vielä saunomaan ja laulamaan karaokea klubilla. Nuoret esittivät mitä upeimpia vetoja, jotka tempasivat yleisön mukaansa. Yhteisöllisyys oli huipussaan, tunnelma klubilla oli lämmin, ja jokaista esitystä seurasi huikeat aplodit.


Leiripäivä oli todella onnistunut ja nuoret pääsivät toteuttamaan itseään!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa