Talvinen teemapäivä

04.01.2023

Täällä Kiljavalla leireily on jatkunut mukavan talvisissa tunnelmissa ja monenmoista on päässyt puuhailemaan. Eilen päivän ohjelma alkoi sillä, kun Kiljavalle saapui Lumiukko, Jääkukka ja Talvimyrsky  hahmot ja he kiistelivät siitä, kuka heistä on unohtanut tehdä kunnon talven Kiljavalle. Kiistelyyn löytyi ratkaisu, kun Pelienmestari ehdotti suurta muistipeliä hahmoille ja lapset pääsivät hyvämuistisina toimimaan apureina. Eilen päästiin myös saunomaan ja rohkeimmat pulahtivat jopa avannossa viilentymässä. Illalla testattiin vielä aistien toimintaa erilaisilla aistirasteilla, joissa esimerkiksi tunnistettiin hajuja, leikittiin pimeäpiilosta ja maisteltiin sokkona erilaisia asioita. Brontot pääsivät puolestaan tekemään yhdessä pizzaa, joka maistui kuulemma tooooosi hyvälle!

Tänään päivä alkoi aiempien tapaan lipunnostolla, josta alkoi legendaarinen teemapäivä. Kiljavalle oli nimittäin piiloutunut viisi legendaa, jotka lapset houkuttelivat aluksi piiloistaan lippuaukealle. Legendoilta oli kadonnut taikavoimat ja jälleen kerran lapsia pyydettiin apuun. Ovathan he erittäin nohevia ja taitavia tyyppejä! Teemapäivän toisessa osiossa paikalle saapui myös Painajainen, joka ilmoitti olevansa syypää Legendojen voimien katoamiseen. Alkoi taikavoimien kuumeinen etsintä eri Legendojen kanssa, jotta Painajainen voitaisiin kukistaa. Lopulta legendat saivat voimansa takaisin ja myös Painajainen suostui viimein yhteistyöhön Legendojen kanssa. Nyt koko leiriläisporukka on kerääntynyt Kassun saliin viettämään yhteistä leffailtaa. Elokuvaksi valikoitui lasten äänestämänä teemapävän mukaisesti juuri Viisi Legendaa ja Kiljavan elokuvateatteri tarjoili myös popcornia jokaiselle. 

Tänään ryhmien omilla huolenpitohetkillä lapset ovat päässeet myös pulkkamäkeen ja paistamaan vaahtokarkkeja, joten tekemistä on riittänyt. Elokuvan jälkeen mennään vielä iltapalalle ja siitä unten maita kohti. Vauhdikkaan päivän jälkeen varmasti uni maistuu :)

Huomenna koittaakin leirin viimeinen kokonainen päivä ja se alkaa ryhmien omilla retkillä! 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa