Teemapäivä on taas täällä! Voittaako taistelun leiriläiset ja someapit vai ilkeät trollit?

27.07.2023

Keskiviikkona päästiin jälleen viettämään mukaansatempaavaa ja seikkailullista teemapäivää!

Päivä alkoi leppoisasti aamutoimien parissa, minkä jälkeen vuorossa oli lipunnosto ja ohjelman aloitus. Lippuaukealle ilmestyi hyväntahtoinen ja ujo Qwerty, joka oli uppoutunut somen ihmeelliseen maailmaan. Yhtäkkiä Qwertyn puhelimen Siri ilmoitti, että puhelimeen oli päässyt jylläämään vaarallinen virus. Puhelimen apit saapuivat paikalle hämmentyneinä tilanteesta ja syyllistivät toinen toisiaan viruksen aiheuttamisesta. Leiriläisten tehtävänä oli löytää appien joukosta oikea viruksen aiheuttaja.

Pienen salapoliisityön jälkeen selvisi, että viruksen aiheutti kuka muukaan kuin Hetigram. Apit olivat aluksi vihaisia hänelle mutta leippyivät kuitenkin, kun kuulivat, että hän oli aiheuttanut viruksen jatkuvan nettikiusaamisen vuoksi. Juuri kun apit olivat selvittäneet tilanteen ja kaikki oli hyvin, muuan trolli juoksi lippuaukean poikki ilkeästi nauraen.

Leiriläiset pääsivät tässä välissä syömään mahansa täyteen lounaalla, ostamaan mieleisiään herkkuja kanttiinista sekä viettämään vapaa-aikaa. Teemaohjelma jatkui lounaan jälkeen omissa telttakylissä, kun leiriläiset auttoivat appeja valmistautumaan tulevaan taisteluun trolleja vastaan. Taisteluun valmistauduttiin esimerkiksi keksimällä uusia ominaisuuksia apeille, tekemällä hienoja kannustuskylttejä sekä pohtimalla nettikäyttäytymistä hauskojen ryhmäytymisleikkien lomassa.

Päivällisen ja puhelinajan jälkeen teemapäivä huipentui trollin ja Qwertyn väliseen kaksintaisteluun. Apit olivat hieman pelokkaita, mutta onneksi urhea Qwerty pärjäsi hyvin itsekin. Taistelu päättyi leiriläisten onneksi Qwertyn voittoon, ja myös viruksesta päästiin eroon Hetigramin antaman avaimen avulla. Iltatoimien jälkeen onnistunut teemapäivä alkoi olla purkissa. Huomenna leiri jatkuu taas muun mukavan tekemisen parissa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa