Teemapäivässä Tori Kauko ja satuhahmot

29.07.2020

Teemapäivän aamu alkoi kummallisissa merkeissä, kun Tori Kauko tuli esittelemään uuden satukirjansa kirjansa julkistamistilaisuudessa. Kirja osoittautui kuitenkin tyhjäksi ja kaikki satuhahmot olivat lähteneet omille teilleen. He halusivat olla vapaita ja itse päättää elämästään.  Heidän mielestään kirjailija ei voinut kirjoittaa heidän elämiään valmiiksi. Ensin satuhahmot oli löydettävä ja sitten heidät täytyi kouluttaa interaktiivista taistelua varten. Lapset varustivat hahmonsa taistoon ja lopuksi Tori Kauko ja hänen seurassaan liikkunut lakipykälistä hyvin tietoinen asianajaja Piha Juhlajamäki saivat kovaa kyytiä ja lopuksi vihreää avaruusolion limaa päällensä. Päivässä mukana olivat ainakin Baby Boss, Herra Hakkarainen, Avaruusolio, Frozenin Ella, Etsivä Peppunen, Katto Kassinen, Piisamirotta ja Tuhkimon ilkeä äitipuoli. 

Illalla juhlat saattoivat alkaa, kun pahikset olivat saaneet kuulla kunniansa. Tarjolla oli mutakakkua, karaokea, pahisten päälle vesipullojen kaatoa, kasvomaalausta, ongintaa ja Katto Kassisen lentokeinu. Hauskaa on ollut! 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa