Tervetuloa kuudennen viikon porukka!

08.07.2018

Kiljavan kesän kuudes leiri alkoi, kun leiriläiset ja kotiväki saapuivat sankoin joukoin nummelle. Lipunnoston jälkeen oli telttakylien esittäytymisen vuoro! Peikot esittäytyivät räppäämällä ja Velhot jännittävällä pehmomiekkailushowlla, ja löytyipä joukosta merirosvoteemaiset Menninkäisetkin.

Muidenkin ryhmien esittelyn jälkeen lapset riensivät jonottamaan mieluisimpaan telttakylään. Oli aika sanoa kotiväelle viikon ajaksi heipat ja jatkaa ruokailuun ja viralliseen check-in:n, jossa talletettiin arvotavarat ja mikä tärkeintä - perustettiin kanttiinitilit!

Päivä oli hieman viileä ja pilvinen, mutta keittiön valmistama herkullinen nakkikastike ja keitetyt perunat lämmittivät mukavasti vatsaa. Ruokailun jälkeen porukka jakautui mm. tutustumaan leirialueeseen, uimaan ja asettumaan taloksi omaan telttakylään.

Viileys onneksi taittui, ja ilta-aurinko alkoi pilkistellä pilvien raosta. Illalla päästiin oikein perinteisesti leiritunnelmaan, kun ohjaajat tekivät telttakyliin nuotiot ja iltapalaksi sai itse grillata makkaraa! Kiljavalta löytyy myös jo kypsiä mustikoita, joita voi parhaimmillaan poimia jopa ihan oman teltan vierestä. 

Hiljalleen leiri vetäytyi yöpuulle hammaspesujen ja muiden iltatoimien kautta. Reippaat mutta väsyneet leiriläiset kääriytyivät makuupusseihin, ja omat ohjaajat lukivat iltasadun. Aamulla aukeavatkin jo toimintapisteet!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa