Lue >
Tiistai

Kiljavan leirilehti|29.07.2014

Tiistai

Aamu alkoi tänään helteisissä merkeissä. Aamulla leiriläiset pääsivät kurkistamaan kulissien taakse ohjelmassa, jossa lapsille näytettiin miten tätä leiriä tehdään heille näkymättömistä tehtävistä. Lapset pääsivät tutustumaan keittiöön ja näkemään, millaisessa ympäristössä leirillä ruokaa valmistetaan. Lapset pääsivät myös näkemään millainen on leirin näytelmävaatevarasto.

Päivällä lapset saunoivat sekä pääsivät uimaan. Saunojen ohessa askarreltiin kädentaitokerhoissa kaikkea joka vaatii hieman tarkkuutta. Vastapainona osa leiriläisistä lähti myös kalastamaan ja kalastus tuotti tulosta, muutamia kaloja saatiin järvestä.

Leirialueella sää on tänään ollut pääasiallisesti aurinkoinen ja lämmin. Muualla Etelä-Suomessa jyristelleet ukkoset ja runsaat sateet, eivät ole Kiljavan ylle asti kantautuneet. Tänään päivällä on satanut hieman, mutta se koettiin lähinnä mukavaksi ilmanpuhdistajaksi. Ukkonenkin on paikoin jyrissyt, mutta tosin niin kaukana, ettei yhtään salamaa ole näkynyt.

Leiri käy nukkumaan kauniissa auringon laskussa!

Kirjoittaja: Leirikesä leirilehti

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa

Leirikesä ry: Töölönkatu 55, 00250 Helsinki - puhelin (09) 8865 1280 (ma-to klo 10.00-15.00) - toimisto@leiri.fi

Y-tunnus: 0746614-5 - Tietosuojaseloste - Evästeet - Uutiskirje

© Leirikesä ry 2018.