Tiistai

14.06.2016

Maanantaina leiri heräsi aurinkoiseen päivään ja ensimmäisessä lipunnostossa päivystäjä ilmoitti, että lämpimästä päivästä johtuen koko leiri käyttää tänäänkin hattua. Heti lipunnoston jälkeen tytöt pääsivät saunomaan ja pojat lähtivät kerhoihin. Kerhoissa askarreltiin jotain sellaista, jota leiriläiset voivat viedä leirin jälkeen kotiin muistoksi leiristä. Kerhoissa askarreltiin origameja, maalattiin kiviä ja tehtiin muita kädentaitoja. Lounaan jälkeen alkoi teemapäivä.

Teemapäivässä Kiljavalle saapui kylän metsästäjä ja paljasti lapsille lippuaukealla olevan hiekkaan painuneen muodon olevan jättiläisen jalan jälki. Leiriläiset lähtivät selvittämään minkälaisella asialla jättiläiset ovat jututtamalla kylän asukkaita. Kylän asukkaista jäi varsin ristiriitainen tunnelma, sillä osan mielestä jättiläiset olivat kivoja ja osan mielestä niistä oli päästävä eroon. Lopuksi kuitenkin jättiläistutkija kertoi, että jättiläisistä on todella päästävä eroon ja siksi on valmistauduttava taistelemaan.

Päivällisen jälkeen lapset ensin kouluttivat taistelijoita, jonka jälkeen jättiläiset taistelivat näitä vastaan. Jättiläisten ja kylän välinen taistelu oli tiukka ja lapset pääsivät huutamaan loitsuja yleisöstä. Lopuksi kuitenkin jättiläiset voitettiin ja paljastui, että valtaosa jättiläisistä on varsin mukavaa kansaa, mutta kaksi Kiljavalle saapunutta jättiä ovat ansainneet järveen heiton kolttosillaan. Koko leiri siirtyi katsomaan rantaan, kun jättiläiset heitettiin järveen.

Tänään leirillä sää on ollut aurinkoinen ja aurinko on paistanut koko päivän lähes pilvettömältä taivaalta.

Käy tykkäämässä leirikesästä facebookissa! Facebookkiin päivitetään joka leiri päivänä uutta ajankohtaista sisältöä leireistä! 

(Jos postaus ei näy, pääset leirikesän facebook sivulle tästä!)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa