Tiistai

21.06.2016

Tiistaina leirillä leiriläiset heräsivät aamulla aurinkoiseen ja pilvettömään säähän. Ensimmäisessä ohjelmassa leiriläiset pääsivät selvittämään professorin kadonneiden satuhahmojen mysteeriä. Leiriläiset pääsivät ensin etsimään satuhahmoja leirin erilaisista piiloista ja löytyessään hahmot antoivat leiriläisille kuittauksen hahmopassiin. Kaikki satuhahmot saatiin onneksi pelastettua ja hahmot pääsevät taas esiintymään Kiljavan ohjelmissa.

Toisessa ja kolmannessa ohjelmassa leiriläiset pääsivät saunomaan ja sen ohessa osallistumaan sisätiloihin rakennettuun live peliin. Pelissä lapset pääsivät läpäisemään Mario peliä muistuttavan radan. Radalla piti selvittää arvoituksia, hyppiä esteiden yli ja ryömiä erilaisten esteiden ali.

Leirillä on tänään paistanut koko päivän aurinko. Koko leirin väki on käyttänyt koko päivän hattuja, jotta turhat auringon pistokset vältetään. Leirillä on muistettu leiriläisiä veden juomisesta. Leirillä lämpötila päivän aikana on ollut kahdenkymmenen lämpöasteen paremmalla puolella!

(jos julkaisu ei näy, näet sen tästä)

(jos julkaisu ei näy, näet sen tästä)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa