Tiistai

19.07.2016

Tiistaina leiri aloitti ensimmäisen kokonaisen päivän lipunnostolla. Lipunnoston jälkeen nuoret pääsivät osallistumaan halutessaan ohjelmaan, jossa oli tarkoitus pudottaa vastustavasta joukkueesta pelaajia pois. Pelissä nuoret pääsivät valitsemaan parantajan, velhon ja taistelijan rooleista omansa. Ohjelmassa pelattiin useampi ottelu, jotka päättyivät kaikki kellon kaikuvaan soittoon.

Leirillä on tänään aloitettu projektit. Leirissä on huomattu nousevan ilmiön vallanneen myös Kiljavan. Ilmiö on Pokemon Go ja nuorten toiveesta projekteissa tehtiin halukkaiden kanssa retki lähimmälle PokeStopille, joka sijaitsee n. 2km päässä Sääksijärven uimarannalla. Uimarannalla halukkaat pääsivät myös uimaan Sääksijärven kirkkaassa vedessä!

Leirillä aurinko on paistanut koko päivän täydeltä taivaalta ja lämpötila on ylittänyt 20 astetta!

Ryhmiin jakautumisen jälkeen nuoret pääsivät tutustumaan toisiinsa ja leirialueeseen erilaisten pelien kautta. Illalla leirin klubi avasi ovensa ja se palvelee nuoria aina lipunnostosta illan pimeyteen!

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä!

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa