Tiistai

01.08.2017

Tiistai lähti käyntiin aurinkoisissa merkeissä, kun osa leiriläisistä siirtyi rantaan kipeilemään pitkin boulder-seinää ja osa pulahti uimaan.

Leirillä aina uidessa jokaisella uimarilla on vedessä mukana oma uimapari, josta pidetään huolta. Veteen mennään uimaan ja vedestä tullaan pois aina yhdessä uimaparin kanssa.

Lounaan jälkeen sauna odotti poikia istumaan lauteille löylyä heittämään.

Sillä välin tytöt pääsivät tutustumaan erilaisiin aktiviteetteihin. Alakämpässä järjestettiin riehumiskerhoja, joissa pääsi kunnolla purkamaan energiaa. Lisäksi alakämpän edustalla päästiin sotkemaan sormet ja varpaat maaleihin ja jättämään omat leimat ja terveiset paperille.

Ruokailukatoksessa pääsi puolestaan työntämään kätensä vihreään taikinaan! Taikina oli samaan aikaan sekä tahmaista, että löysää. Muutamalle taikinaa levisi naamaankin, hups!

Päivällisen jälkeen koitti vuoron vaihto, eli oli aika päästää tytöt saunaan ja pojat tutustumaan rasteihin.

Leikkiä ja riemua on riittänyt pitkin päivää aina iltaan saakka. Mutta nyt alkaa olla jo aika rahoittua iltapalalle, josta siirrytään pikkuhiljaa yöpuulle.

Kunnon yöunet ovatkin tarpeen, sillä huomenna koittaa kesän viimeinen teemapäivä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa