Tiistai

01.07.2014

Tiistaina leirillä koitti odotettu hetki, nimittäin leirin saunat. Jokainen leiriläinen pääsi saunomaan sekä halutessaan myös uimaan järveen. Uimisen suosiota vähensi viileä sää, mutta saunassa leiriläisten mukaan oli niin lämmintä, ettei ulkona vallinnut kylmyys haitannut. Muutenkin leiriläiset myös valistivat mediavastaavaa siitä, että sää on aina pukeutumis kysymys. Saunojen ohessa leiriläiset pääsivät seikkailemaan rakennuksen sisälle rakennettuun rataan. Rata kuvasi merirosvolaivaa ja laivan ruumasta oli määrä päästä hakemaan ankkoja joita oli tarkoitus kuljettaa radan läpi loppuun saakka. Radan varrella oli helppoja sekä vaikeita etappeja joissa epäonnistuessaan lapsi joutui palaamaan alkuun.

Illalla leiriin saapui Kalevalasta tuttuja hahmoja sammon kanssa. Sampo kuitenkin hajosi kesken esittelyn ja leiri siirtyikin pelaamaan lipunryöstöä metsään ja taistelemaan Sammon palasista. Jokainen telttakylä sai itselleen paloja sammosta ja ne piilotettiin metsään. Se joukkue joka ensimmäisenä löysi kaikki kahdeksan palasta voitti pelin. Taistelu oli vauhdikas ja innostunut, leiriläiset kertoivatkin tämän olleen tähän mennessä yksi hauskimmista ohjelmista. Lopulta Menninkäisten telttakylä haali ensimmäisenä kaikki kadonneet palat kasaan ja tämän johdosta voittivat pelin. Palkinnoksi Menninkäiset pääsivät ensimmäisenä syömään iltapalalla.

Leiri siirtyi väsyneenä, mutta onnellisena nukkumaan illan hämärtyessä. :)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa