Tiistai

08.07.2014

Tänään aurinko jälleen helli Kiljavaa jo kolmatta päivää putkeen. Lämpötilassakin on rikottu hellerajoja tänään ja kesä on ollut parhaimmillaan.

Tänään aamulla leirillä selvitettiin kadonneen diskon dj:n arvoitusta. Dj oli kateissa ja tämä uhkasi perjantain diskon toteutumista. Lapset lähtivät selvittämään hahmoilta mihin DJ olisi voinut kadota. Pitkällisen selvitystyön tuloksena todettiin, että lasten epäilyistä syylinen ei ollutkaan kokki. DJ:n oli huijannut syömään vaahtokarkkeja eräs leirin ohjaajista joka halusi päästä soittamaan diskossa perjantaina itse levyjä. DJ ja ohjaaja kuitenkin sopivat, että he voisivat soittaa yhdessä levyjä ja näin ohjelma sai onnellisen lopun.

Päivällä myös saunottiin ja saunojen ohessa pelattiin suurta lautapeliä. Lasten tuli suorittaa monopolista tuttuja tehtäviä sekä hankkia valuuttaa jolla pystyttiin ostamaan erillaisia asioita. 

Leiri kävi nukkumaan iloisissa ja odottavissa tunnelmissa sillä huomenna koittaa leirin teemapäivä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa