Tiistai ja kadonnut kanttiinin avain

23.02.2016

Leirin toinen päivä alkoi aamiaisella ja huonetarkastuksilla. Huonetarkastukset saivat leiriläiset pakkaamaan tavaroitaan omiin laukkuihin ja tsekkaamaan, että omat tavarat ovat omilla paikoillaan. Viikon siisteimmälle huoneelle on luvassa viikon lopussa pieni palkinto!

Aamiaisen jälkeen lapset pääsivät tekemään laskiaispullataikinaa ja pyörittelemään pullia. Lisäksi kaikki pääsivät pihalle juoksemaan pulkkarallia ja esimerkiksi rakentamaan lumiveistoksia ja maalaamaan niitä. Laskiaispullilla päästiin herkuttelemaan välipalalla lounaan jälkeen. Vapaa-ajalla on päästy ostamaan leiriherkkuja kanttiiniin ja piirtämään lasten toiveen mukaan järjestettyyn piirustuskilpailuun. Lisäksi vapaa-ajalla on voinut touhuilla legoilla, lukea, askarrella hamahelmistä ja loom bandseillä sekä pelailla erilaisia pelejä.

Iltapäivällä selvitettiin mysteeriä, kun Kiljavan kanttiinin avain oli kadonnut ja leirille oli saapunut omituisia hahmoja. Leiriläiset pääsivät selvittelemään mysteeriä ja auttamaan Janne-ohjaajaa kryptisen koodin ratkaisemisessa. Onneksi lapset olivat apuna, sillä lopulta mysteerihahmojen vinkkien ja raitapaitaisten hahmojen tietojen avulla saatiin ratkaistua koodi. Tämän avulla saimme selville avaimen tarkan sijainnin, joten leirin kanttiinin täydennys ja kesän kanttiinit on turvattu!

Koko päivän olemme saaneet nauttia parista pakkasasteesta ja ihanasta talvisäästä! Juuri täydellisestä talvileirille, jolla touhutaan ulkona.

Päivällisen jälkeen päästiin iltanuotiolle katsomaan hieman ohjelmaa sekä paistamaan herkullisia nuotiosuklaabanaaneita yhdessä. Illalla luvassa on vielä iltapala ja nukutus. Huomiselle on luvattu myös hieman aurinkoa sekä pikkupakkasta ja ohjelmassa on esimerkiksi saunat, joten leiriläiset pääsevät peseytymään!

Muistattehan, että leiriterveisiä voi lähettää leiriläisille nettisivujemme kautta!

Nyt hyvää yötä ja kauniita unia leiriltä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa