Tiistai - livemusaa ja nälkäpeli!

17.07.2018

Aamu alkoi yhtä helteisenä kuin eilen - tänään Kiljavallakin ylitettiin 30 astetta!

Heti lipunnoston jälkeen aloitettiin armoton nälkäpeli. Leiriläiset ja ohjaajat juoksivat ympäri leirialuetta ensin etsimässä aseita itselleen, ja sen jälkeen yrittäen pudottaa muut pois pelistä. Aseina käytettiin mm. boffermiekkoja ja vesi-ilmapalloja. Voittajat valittiin kolmessa eri kategoriassa: Last man standing, eniten "tappoja", sekä aarteenetsintä!

Kisa loppui eeppiseen lopputaisteluun lippuaukealla. Mittaa toisistaan ottivat Olli-Ohjaaja sekä hänen kaimansa, ja pitkällisen taistelun jälkeen ohjaaja saatiin kukistettua. Aarteenetsinnässä etsittävä kultainen patsas taas löytyi läheisestä roskiksesta. Eniten vastustajien eläminä toimivia nauhoja oli kerännyt Olli-Ohjaaja, joka ritarillisesti luovutti palkintonsa kisan reiluimmalle pelaajalle. Voittajat saivat palkinnoksi klubin tuotteita, jotka saa hakea tiskiltä kun nälkä yllättää.

Iltapäivällä nuoret pääsivät testaamaan "elämä-simulaattoria", jossa piti erilaisia valintoja tekemällä mm. päästä kunnialla koulut läpi ja saada työpaikka. Sitten oli päivällinen - nakkikeittoa - ja sen jälkeen oli ohjaajien projektien aika. Nuoret saivat valita erilaisista aktiviteeteista. Kiljavalla mm. kokattiin kolmen ruokalajin vege-ateria, treenattiin meikkausta, askarreltiin muistokirjaset, sekä katsottiin dokumentti.

Klubi näki illalla kesän ensimmäiset musiikkiesitykset, kun lupaava popparinalku Samu Sopanen veti keikan innoissaan covereita mukana hoilaaville nuorille. Sen jälkeen lavalle kipusi meidän oma ohjaajamme Ramona ukulelen (sekä mikinpitelijän) kanssa. Hän onnistui herkistämään useammankin kuulijan, ja sai raikuvat aplodit. Klubilla bailattiin vielä keskiyöhön asti, mutta nyt nukkumaanmenoaika alkaa pikkuhiljaa koittaa. Huomenna on uudet kujeet!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa