Tiistai - Nikkarointia ja videopelipahiksia

09.07.2019

Kiljavalla näkyi tänään paljon tarkkaavaisesti työskenteleviä leiriläisiä. Aamuisessa kerhotoiminnassa maalattiin kiviä, sävellettiin musiikkia, rakennettiin hiekkalinnoja, vuoltiin kaarnaveneitä, nikkaroitiin kotitekoiset onget, kalastettiin ja poltettiin nuotiota. Kaikille leiriläisille oli myös varattu saunavuoro, että jokainen pääsi halutessaan kylpemään ja testaamaan järviveden raikkautta.

Iltapäivällä Sonic kavereineen saapui leiriin kehuskelemaan, miten Munamiehestä ei ole mitään vastusta heille. Sonicin äiti oli kuitenkin huolissaan poikansa ylimielisestä asenteesta ja vaarallisesta ympäriinsä säntäilystä. Leiriläisten täytyi suorittaa erilaisia haasteita noustakseen Sonicin tasolle ja päästäkseen kamppailemaan itse Munamiestä vastaan. Munamies kuitenkin tunnetaan älykkyydestään ja tämä sai taitavalla manipulaatiolla houkuteltua leiriläisiä omalle puolelleen. Viimeisessä välienselvittelyssä sekä Sonic että Munamies lensivät järveen leiriläisten kannustaessa omiaan.

Ilta vietettiin tietovisaohjelman parissa, mutta myös sauna oli edelleen lämpimänä. Vauhdikkaan päivän päätteeksi yöunet varmasti maistuvat, etenkin kun huomenna on luvassa tapahtumarikas teemapäivä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa