Tiistai - Upotetaan laiva!

16.07.2019

Tänään nuoret sankarimme pudotettiin moniin tiukkoihin tilanteisiin. Heti aamusta leirialue muuttui amerikkalaisen teinidraaman näyttämöksi, kun "nätit pikku valehtelijat" saapuivat avautumaan ihmissuhdesotkuistaan. Allison oli kadonnut, eikä venetsialaiset naamiaiset voineet alkaa ennen kuin tyttö löydettäisiin. Leiriläisten tehtävä oli vihjeitä keräämällä selvittää Allisonin olinpaikka ja paljastaa kunkin tytön salaisuudet.

Iltapäivällä oli aikaa työskennellä vapaavalintaisten projektien parissa aina mustikkapiirakan leipomisesta kotitekoisiin kasvohoitoihin. Seuraavaksi harjoiteltiin risteilijältä pelastautumista, kun MS Brontica irtautui satamasta. Nuoret saivat harjoitella laivassa kulkemista suorittaessaan tehtäviä lukuisissa ikonisissa paikoissa, kuten pallomeressä, hyttibileissä, autokannella, karaokessa ja buffetissa. Koska pelastusliivejä oli vain rajallisesti, matkustajat pääsivät kilpailemaan niistä. Kapteenin sanoin, elämä on joskus kuin Titanic -elokuvassa. Jokainen Jaska ei selviä.

Leirin päivä huipentuu vielä illalla klubilla esiintyvän varusmiessoittokunnan esitykseen! :)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa