Tiistai - vesisotaa ja saunomista

31.07.2018

Tänään päivä alkoi reippaasti, kun heti aamiaisen ja uikkareiden vaihdon jälkeen leirissä alkoi vetinen taistelu telttakyläalueiden välillä. Hiisilä ja Mekalmo ottivat toisistaan mittaa aamupäivän auringossa. Pulloilla ja muilla kupintapaisilla välineillä heitelty vesi roiskui rannan ja lippuaukean välillä, kun kumpikin joukkue yritti kastella toisen. Armottoman taiston päättävä kello soi lopulta, ja lippuaukealla leiriläisille selvisikin, että vesisodassa on TARKOITUS kastua. Voittaja oli siis joukkue, joka oli märempi! Tämän juonenkäänteen jälkeen voittaja oli Mekalmo.

Tämän jälkeen päästiin uimaan, boffaamaan ja trampoille, kunnes kello soi jälleen lounaan merkiksi. Jälkiruuaksi sai ostaa herkkuja kanttiinista, jonka päivän hittituotteeksi osoittautui mehujää.

Iltapäivällä alkoivat saunat. Ensin oli tyttöjen saunavuoro, ja illalla poikien. Saunojen aikana puolet porukasta askarteli ruokailukatoksen "askartelumessuilla", ja myös boffauksessa järjestettiin turnauksia. Ruokailukatoksen täyttivät innokkaat askartelijat, jotka tekivät mm. loom bandseja, hamahelmitöitä, pahviaskarteluja ja piirrustuksia. Boffausturnaus oli myös suosittu, ja sen voittajat palkittiin iltapalalla. Voittajille oli varattu pienet palkinnot muistoksi hienoista ja sääntöjä noudattavista suorituksista.

Huomenna koittaa kesän viimeinen teemapäivä. Sen odotetaan olevan vähintään PARAS!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa