Tiistaina projekteja, bingoa ja stand uppia!!

18.07.2023

Purkkiin menneen ensimmäisen yön, aamupalan ja aamusuihkun jälkeen, kello kilautti nuortenleirin toisen päivän käyntiin kello 11. Ensimmäisessä ohjelmassa nuoret pääsivät toteuttamaan erilaisia ohjaajien suunnittelemia projekteja. Jokainen ohjaaja oli ideoinut omien vahvuuksiensa pohjalta projektin, ja nuoret saivatkin valita haluavatko harjoitella biisiä bändikerhossa, pelata jalkkista, tehdä upeita koruja vai päästää runosuonensa sykkimään sanataidepajassa. Projekteissa syntyikin toinen toistaan hienompia taiteellisia teoksia.


Lounaan ja tk-ajan jälkeen päästiin virittäytymään perinteiseen leiritunnelmaa, kun nuoret pääsivät valmistamaan oman päivällisensä trangialla. Ruokalaji oli mukavan yksinkertainen mutta varmasti kaikille mauttava pestopasta. Masut pastaa pullollaan olikin hyvä aloittaa illan klubi ohjelma.


Tämän päivän klubishow lähtikin makean mahtavasti käyntiin, kun klubille aste polvet natisten Temma-täti bingokone mukanaan. Korkea osallistumisprosentti oli taattu, sillä bingopalkinnot olivat varsin runsaita. Bingon karussa maailmassa onnetar kuitenkin suosii vain harvoja, mutta onneksi lisäpalkintoihin oli mahdollisuus vastaamalla kinkkisiin trivia kysymyksiin.

Bingoriemu kantoi kauas ja aina yhä kohti illan pääesiintyjää, eli Veikon stand up -keikkaa. Kera ranujen ja siberenkaiden oli mukavaa kuunnella kun läppä lensi ja huulta heitettiin. Veikon jälkeen oli vielä aika klubin oman open mic illan, jossa lava oli vapaa niin musiikkiesityksille, kuin aamupäivän kerhoissa valmistuneille spoken word -teoksille. Vaikka aurinko laski Kiljavalla pilvisen taivaanrannan taakse, tunnelma oli lämmin ja innostava. Onneksi leiriä on vielä jäljellä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa