Tiistaina suppailtiin, saunottiin ja uitiin

15.06.2022

Toinen leiriaamu Marttisissa alkoi aurinkoisissa merkeissä. Ensimmäinen yö sujui ruhallisesti ja leiriläiset olivat hyvin levänneitä. Heti aamupalan jälkeen lähdettiin yhdessä suppailemaan. Osalle suppailu oli jo tuttua puuhaa ja jotkut pääsivät kokeilemaan sitä ensimmäistä kertaa. Suppailusta muodostui nopeasti monien lempilaji ja osa pääsi suppailemaan yhdessä kaverin kanssa samalla laudalla. Rohkeimmat uskaltautuivat myös hyppäämään sup-laudan päältä uimaan. Se vsata hauskaa olikin :)

Maittavan lounaan jälkeen lähdettiin yhdessä saunomaan ja uimaan. Saunassa saatiin nauttia lempeistä löylyistä ja monet kävivät myös useaan kertaan uimassa. Rannassa oli myös hyvä hyppylaituri, josta hypittiin hienoja hyppyjä veteen. Puhtaina ja suihkun raikkaina lähdettiin välipalalle ja viettämään vähän vapaa-aikaa. Osa lähti myös boulderointi-luolaan kiipeilemään. Samalla pystyi myös hieman harjoittelemaan kiipeämistä keskiviikon seinäkiipeilyä varten. 

Päivällisen jälkeen illalla oli lasten puhelinaikaa, jonka jälkeen lähdettiin vielä paistamaan makkaraa iltanuotion ääreen. Nuotin äärellä myös laulettiin kitaran säestyksellä lasten toivebiisejä. Oli mukavaa rauhoittua ja päättää vauhdikas ja aktiivinen päivä nauttien hyvistä biiseistä, kavereista ja ilta-auringosta.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa