Tiistaina väriestejuoksu ja Selviytyjät & Keskiviikkona tortilloita ja kauhua

15.07.2020

Tiistai nuortenleiri oli ohjelmaa täynnä! Aamu alkoi trangialounaalla ja jatkui väriestejuoksun ja Selviytyjien merkeissä. Osa porukasta hengasi mieluummin myöhemmin illalla avautuvan klubin tuntumassa Räiskäle & Ryökäle -tiskin lähellä olevilla sohvilla musiikkia kuunnellen ja pelejä pelaillen.

Meno kummassakin iltapäivän ohjelmassa oli huikea! Väriestejuoksun alkushow alkoi värisavuilla ja jatkui aina vesi-ilmapallojen ampumiseen jouskarilla ja melontaan järvellä. Lopuksi juostiin yksilöesterata ja suoritukset olivat upeita! Selviytyjien meno jatkui vauhdikkaana ja ohjelman juontajat olivat aivan liekeissä kuten myös ohjelmaa varten rakennetun pahvikameran kamerahenkilökin.

Illalla osa nuorista suuntasi uimaan ja saunaan, mutta osa nautti Säätövara nimisen bändin huikean menevästä keikasta! 

Keskiviikko lähti käyntiin taas trangiakokkailuilla ja iltapäivän toisessa ohjelmassa oli erilaisia rasteja. Nuoret saivat kuulla lukiovaihdon kokemuksista Brasiliassa, seksuaalikasvatukseen kuuluvista aiheista tai suunnitella itse ohjelman huomisiltapäivää varten. Seuraavaksi odotamme ohjaajien Masked Singer -showta ja illaksi kangistumme kauhuohjelman pariin. Jännitystä ja hauskanpitoa on siis luvassa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa