Tiistaipäivän PALO- ja KIPINÄ -leirien kuulumiset!

02.06.2020

Tänään PALO-leiri tuli Kiljavan pääleiriin retkelle! Leiriläiset pääsivät toimintapisteille: trampalle, kiipeilyseinälle ja laatikkoleikkiin. Aina ei tarvittu edes ohjaajaa leikittämään vaan nuotiomakkarakävyt paistuivat aivan omasta takaakin rannan tuntumassa! PALO pääsi myös saunaan ja uimaan kuten LIEKKI tänään jo aamusta. Ruokailut hoituivat kätevästi pääleirissä. KIPINÄ-leirissä oli kerho-ohjelmaa illan mittaan. Pallopelissä oli iso joukko innokkaita pelaajia mukana. Piirustuskerho sujui hyväntuulisen jutustelun merkeissä ja välineet pidettiin puhtaina hyvän käsihygienian avulla. Brontot pääsivät mediavastaavan kanssa rantaan uittamaan jalkoja ja nauttimaan ilta-auringosta! Huomenna onkin aika sitten kurkistaa paremmin HEHKU-ja LIEKKI -leirien päivään heti aamusta! 

Yövalvojat saapuivat juuri vuoroihinsa kiertämään leirejä ja huolehtimaan, että kaikille on tulossa hyvät yöunet ensi yöksi!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa