Toimelias tiistai

30.12.2014

Tänään leirillä heräiltiin ensimmäiseen kokonaiseen leiripäivään!


Rauhallisesti sujuneen ensiyön jälkeen herättiin virkeinä uuteen aamuun. Tänään leiriläisille oli luvassa hyvin ulkoilupainotteinen päivä, sillä kaikki päivän ohjelmat olivat ulkona. Onneksi lapsilla oli ulkona paljon lämmintä päällä, eikä pakkanen päässyt yllättämään.

Ensimmäisessä ohjelmassa oli luvassa riemukas talvirieha! Lapset pääsivät muun muassa laskemaan pulkkamäkeä ja rakentelemaan lumiukkoja. Ohjelman jälkeen syötiinkin jo lounasta, jonka jälkeen lapset viettivät aikaa loossiryhmiensä kanssa.

Toisessa ohjelmassa lapset pääsivät kehittämään kansalaistaitojaan öljytietouden merkeissä.

Päivän viimeinen ohjelma oli tänään taskulamppuhiippailua pimeässä. Lapset lähtivät omissa ryhmissään kiertämään pimeää leirialuetta ja etsivät erilaisia rasteja, joissa oli erilaisia tehtäviä. Eräälläkin rastilla täytyi rakentaa lumiukko pimeässä, vain taskulampun valoa apuna käyttäen. Jännittävän hiippailun jälkeen olikin jo aika siirtyä syömään iltapalaa, joka oli tällä kertaa maittava keittiön itse valmistama pitsa, lisäksi tarjolla oli myös hedelmä. Iltapalan upottua nälkäisiin vatsoihin olikin aika siirtyä iltatoimille. Taisi ulkoilupainotteinen päivä tehdä tehtävänsä, sillä tälläkin hetkellä kuulen vain kuorsausta ja tuhinaa Kassun loosseissa.

- Antti, yövalvoja

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa