Toiminnantäyteinen leiripäivä Kiljavalla

13.06.2022

Sää Kiljavalla on mitä mainion erilaisiin leiripuuhiin mitä tänään taas ollaan päästy tekemään. Pilvistä on, joten aurinkokaan ei voi häiritä paistamalla suoraan silmään. Lämpöä leiristä kuuitenkin hehkuu, niin hehkun ala-leirissä kuin muissa alalereissäkin; Liekissä, Kipinässä sekä Palossa, sillä telttakylät ovat viettäneet ensimmäiset hetkensä yhdessä ryhmäläisinä ja uusia kaveruuksia on jo syntynyt.

Tänään kaikki leiriläiset ovat oman telttakylä-ryhmänsä kanssa viettäneet omaa TK-aikaa, ja kohottaneet entisestään ryhmähenkeä yhteisellä tekemisellä. Kerhoissa jokainen telttakylä on valinnut oman tekemisensä, jota Kiljavalla riittää! On mm. sup-lautailtu, polkuautokisailtu, tehty pinssejä pinssikoneella, leikitty erilaisia leikkejä kuten mafiosoa ja hippaa, leivottu sekä paistettu vaahtokarkkeja.

Illalla oli vuorossa Örrimöykky kuninkaan kadonneen viitan etsimistä erilaisin rastikierroilta saatavien vihjeiden avulla. Kumiankan heittämisestä askartelupisteisiin. Johtolankojen avulla syyllinen selvisi, ja hän sai ansaitsemansa - örrimöykyn limaa niskaansa. 

Nyt leiriläiset lähtevät ilta-toimiin ja kohti nukkumaan menoa. Kohta leiri uinuukin jo ja seuraava päivä koittaa.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa