Toiminnantäyteiset ensimmäiset päivät!

28.06.2022

Kesän viimeinen leiri Kesärinteellä lähti eilen käyntiin helteisissä tunnelmissa. Leirissä vallitsi innostunut ja odottavainen tunnelma, kun leiriläiset alkoi saapumaan leirikeskukseen. Aamu alkoi tuttuun tapaan lipunnostolla ja ryhmiin jaoilla.

Aamupäivällä tutustuttiin Kesärinteeseen, uusiin leirikavereihin ja omiin ohjaajiin. Monelle leirikeskus olikin tuttu jo aikaisemmilta kesiltä! Maittavan lounaan jälkeen päästiin majoittumaan omiin huoneisiin sekä petaamaan oma sänky valmiiksi. Tällä viikolla Hittavaisiin saapui myös muutama reipas telttailija. Tämän lisäksi leikittiin kivoja tutustumisleikkejä. Kanttiinin ja välipalan jälkeen päästiin toimintapisteiden pariin. Ohjelmassa oli kanooteilla melomista, suppailua, boffausta ja askartelua. Kuuman ja helteisen päivän päätteeksi illalla päästiin vielä uimaan sekä paistamaan makkaraa iltanuotiolla.

Tänään tiistaina leirissä on ollut jälleen helteinen ja kuuma päivä. Se ei ole onneksi menoa haitannut ja päivän aikana on puuhailtua kaikkea hauskaa! Aamupäivällä leiriin saapui neljä elementtiä: Laakso (maa), Viima (ilma), Fenix (tuli) ja Laine (vesi). Lapset pääsivät yhdessä elementtien kanssa keräämään heille lisää voimia säilyttääkseen maapallon tasapainon. Tämä ainutlaatuinen tilaisuus saada lisäenergiaa tapahtuu vain joka 1452 vuosi. Lopulta kuitenkin Sampo Salama tuli paikalle ja ryösti kaikki energiat kultamunaansa!

Lounaan jälkeen tämä varkaus ja vääryys piti selvittää. Lopulta Sampo Salama rangaistiin varkaudesta saavillisella vettä päälleen ja energiat päästiin palauttamaan takaisin elementeille. Kanttiinin, puhelinajan ja välipalan jälkeen oli vuorossa saunomista, uimista ja erilaisia projekteja. Lapset pääsivät mm. nikkaroimaan, askartelemaan ja leikkimään erilaisia pihapelejä. Uiminen oli kuitenkin selkeä hitti, sillä se viilensi ihanasti hellepäivän keskellä.
Illalla iltapalan jälkeen kaikki leiriläiset kävivät iloisin mielin nukkumaan. Innolla jäädään odottamaan mitä seuraavat leiripäivät tuovat tullessaan!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa