Toimintaa, trangioita ja tekemistä torstaina

03.08.2023

Onneksi tänään ei sada yhtä paljon kuin eilen! Torstai alkoi Kiljavalla hyvässä säässä ja seurassa, Lipunnostokin sujui jo kuin vanhoilta tekijöiltä! Kiljavan laulua raikui kauniisti nummilla, ja aurinkokin saattoi hieman pilkistellä pilvien takaa.

Lipunnoston jälkeen leiriläiset pääsivätkin suoraan toimintapisteille. Toimintapisteistä tänään oli auki melonta, kiipeily, laatikkoleikki sekä jousiammunta. Myös huhuja karaokesta kassun salissa liikkui leirissä. Tänään oli myös aika hyvästellä Kiljavan kanat, kun ne palautettiin kotiinsa.

Torstaihan tarkoittaa myös trangiakokkailua! Tänään jo kokeneet mestarikokit pääsivät valmistamaan huikean maukkaita nakkikeittoja! Pienellä nuortenleirillä taasen oli käynnissä tiukkaa kamppailua Kiljavan MasterChef tittelistä!

Kokkailun jälkeen leiriläiset pääsivät vielä illaksi osallistumaan erilaisiin sporttikerhoihin. Myös sauna lämpeni osalle leiristä. 

Kiljava hiljenee pikkuhiljaa telttoihin piiloon alkavaa vesisadetta. Sateen ropina tuudutteleekin leiriläiset hyville yöunille...

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa