Torstai

16.06.2016

Keskiviikkona leiri heräsi sateiseen aamuun. Sateisen yön jälkeen leiriläiset pukivat ylleen sadevarusteet ja suuntasivat aamupalalle.

Torstain ensimmäisessä ohjelmassa leiri pääsi kokeilemaan toimintapisteitä. Pisteistä valtaosa oli sisätiloissa sateisen sään vuoksi. Sisällä lapset pääsivät levyraatiin, legoluolaan, piirtämään sekä pelaamaan pelejä sisälle. Ulkona lapset pääsivät tekemään puroja sateessa.

Leirin toisessa ohjelmassa leiriin saapui Tiistailta tuttu metsästäjä, joka kertoi, ettei hän ole vieläkään saanut nukuttua kunnolla sillä jättiläinen ei ole vieläkään ehtinyt toimittaa hänelle hyviä unia. Lapset lähtivät unipajoihin askartelemaan uniasioita.

Kolmannessa ohjelmassa lapset pääsivät tuunaamaan oman unihahmon ja unihahmoista pidettiin esittely ja parhaat hahmot palkittiin.

Leirillä on tänään satanut koko päivän vettä. Vesisade taukosi illalla muutamaksi tunniksi, mutta leiri siirtyi nukkumaan sateisessa säässä. Sateesta huolimatta leirissä lämpötila on pysynyt pääsääntöisesti yli 15 asteen koko päivän. Koko leirin väki on käyttänyt koko päivän sadevaatteita. Kotiin unohtuneiden varusteiden tilalle on haettu leirin varavaatevarastosta puuttuva tilalle. Leirissä ohjelmaa on siirretty sisätiloihin koko päivän ajan, jotta lapset pääsevät lämmittelemään. Lapsilta kerätään kaikki märät vaatteet pois ja ne siirretään kuivumaan leirin suureen kuivatushuoneeseen. Ohjaajat varmistavat telttakylissä, että kaikki lapset vaihtavat ennen nukkumaan menoa kuivat vaatteet päälleen, jotta yöllä on lämmin nukkua.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa! Pysyt parhaiten ajanhermoilla seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa! Sinne päivitetään uutta sisältö pitkin päivää!

Kuvien joukossa on myöhemmin tänään toimitettuja kuvia eilisiltä telttakylä retkiltä! 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa