Torstai

23.06.2016

Torstai on ollut täynnä tohinaa! Aamu alkoi lyhyellä leirillä aamupalan ja pakkaamisen merkeissä. Lipunnoston jälkeen olikin lyhyen leirin vierailupäivä. Vierailupäivän aikana vanhemmat pääsivät tutustumaan leirielämään sekä katsomaan lyhyen ”trailerin” tämän viikon tulevasta leiri-DVDstä. Lipunlaskettua lyhyt leiri tuli päätökseen. Samaan aikaan pitkällä leirillä olevat pääsivät toimintapisteille käymään läpi suosikkejaan tai kokeilemaan uusia.

Torstain toisen ohjelman sisältöön olivat lapset päässeet itse vaikuttamaan. Aiemmin tiistaina leiriläiset olivat päässeet itse äänestämään millaista ohjelma olisi. Äänestyksessä selvisi, että leiriläiset halusivat kilpailla! Ohjaajat suunnittelivat hauskan ja monimuotoisen kilpailun johon kuului kaikenlaista, muun muasta kikkailua, hippaa ja kumiankkoja.

Päivällisen jälkeen alkoivat kuihtuneen kylän elävöittämismarkkinat! Kiljavaan oli saapunut joukko kyläläisiä, jotka olivat vallan mälsistyneitä ja huonoin mielin. Leiriläiset halusivat auttaa näitä pääsemään eroon nuivuudesta, ja mikäs sen parempi keino olisikaan kuin elävöittämismarkkinat, jossa kullekkin hahmolle haettiin aivan uutta potkua ja iloa! Markkinat lähtivät lentoon kun leiriläiset selvittivät kyläläisten ongelmia, ja pääsivät hankkimaan näille mitä erilaisempia sotisopia.

Sää on ollut kostea, sadetta on hieman ripotellut, mutta siihen ollaan varauduttu. Leiriläisillä on aina sadevaatteet päällä tilanteen sen vaatiessa, eikä teltassa tule kylmä, sillä vilttejä riittää. Lisäksi märät vaatteet viedään kuivumaan ennen nukkumaanmenoa, ja päälle vaihdetaan kuivat ja lämpimät univaatteet. Sade ei meillä siis menoa haittaa!

Torstai oli todellakin tohinaa täynnä, ja nyt illalla onkin aika jälleen rauhoittua ja odottaa, mitä huominen tuo tullessaan!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa