Torstai

30.06.2016

Torstaina leirillä on aamulla ensin käyty toimintapisteillä ja ruokailun jälkeen leirissä jatkettiin teemapäivää. Teemapäivässä Louhi ja Väinämöinen saapuivat Kiljavalle tiistaina taotun sammon kanssa ja alkoivat riidellä siitä, kummalle sampo kuuluu. Sampo meni palasiksi ja palaset levisivät ympäri Kiljavaa. Lapset jakautuivat pohjolan ja kalevalan väkeen ja kisasivat toisiaan vastaan koko leirin lipunnostossa. Ratkaisua ei kuitenkaan saatu, sillä ei päästy selvyyteen kumpi kilpailun voitti. Siksi siirryttiin ruokailun jälkeen rantaan jossa Louhi ja Väinämöinen ottivat toisistaan mittaa oman kylän väkensä kanssa. Taisto päättyi kuitenkin jälleen tasan ja Louhi sekä Väinämöinen yhdessä tuumin päättivät, että on varmasti parempi jos jatketaan sovussa eteenpäin. Sovun synnyttyä järjestettiin leiriläisille juhlat!

Leiri heräsi aamulla vesisateeseen sekä ukkosen jyrähtelyyn. Leirillä tarkkailtiin ukkosrintaman liikkumista ja pian todettiin, että se ei ole suunnalla leirin suuntaan. Leirissä nautittiin lähinnä jyrähdysten tuomasta luonnon mahdikkaasta ääni-ilmiöstä. Vesisade päättyi ennen lipunnostoa ja muutamaa pientä kuuroa lukuun ottamatta koko päivän leirissä on paistanut aurinko pilvettömältä taivaalta. Päivällä lämpötila on jälleen kohonnut lähes koko päivän ajaksi yli kahdenkymmenen lämpöasteen!

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa