Torstai

14.07.2016

Torstaina otimme aurinkoisesta säästä kaiken irti! Sää Kiljavan nummilla oli otollinen kaikenlaiselle touhulle ja toiminnalle ulkoilmassa sekä vedessä – ja sehän vasta riemukasta olikin!


Päivä alkoi jännittävissä merkeissä, sillä oli aika selvittää, haluavatko leiriläiset Kiljonääriksi! Hauskassa ja haasteellisessa visailussa etsittiin ryhmän voimin vastauksia kiperiin kysymyksiin. Kisa Kiljavan tietäväisimmästä porukasta oli tiukka, mutta varmasti kaikille hauska!


Sää oli mitä parhain, ja sen ansiosta iltapäivän toimipisteet olivat täysosuma! Toimipisteillä pääsi kiipeilemään, kikkailemaan, askartelemaan ja puuhailemaan vaikka mitä! Uimaan tänään pääsi tuntikaupalla, mikäli sisäinen vesipeto sai vallan, sillä uimaranta oli auki läpi päivän ja ohjaajien valvovien silmien alla pääsi pärskimään ja uiskentelemaan auringossa. Brontot kävivät jopa retkellä Sääksjärjvellä asti ohjaajan johtamana!


Päivällisen jälkeen Kiljava oli yhtäkkiä täynnä mitä mielikuvituksellisimpia fantasiahahmoja! Hahmot olivat tulleet kamppailemaan pahansuopaa vihollistaan vastaan keskustellen, kamppaillen tai kauppaa käyden. Mutta oliko varsinainen pahis se, joksi sitä ensin luultiin? Huiman juonen ja loppukamppailun kautta oli aika iltapalan ja yöpuuhien.


Jälleen mahtava päivä takana – ja huomenna vuorossa leirin viimeinen kokopitkä päivä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa