Torstai

29.12.2016

Aamu sujui jo rutiinilla. Viime yönä nukuimme jo paljon sikeämmin. Kun huone ja leirikaverit on tuttuja, saa paljon paremmin unen päästä kiinni. Tänä aamuna nukuttiin vähän pidempään, jotta energiaa riittää koko päiväksi. Aamupalana oli muroja, leipää, hedelmiä ja mehua. Ruokaan panostetaan leirillä ja se on meistä paljon parempaa kuin koulussa. 

Lipunnoston jälkeen pääsimme viettämään leffa-aamua. Elokuvaksi valikoitui Big Hero 6. Leffa oli hyvä, mutta aika jännä. Big Hero 6 kertoi ystävyydestä, menetyksistä, robooteista ja nörtteydestä. Koko leiri katsoi keskittyneesti elokuvaa ja vietimme rentoa aamua. Elokuvan jälkeen menimme lounaalle. Lounaaksi oli kasvissosekeittoa ja lämppäri -leipiä. Söimme hyvin, mutta nopeasti, koska ruuan jälkeen pääsimme jatkamaan huovutustyötä. Koitamme tehdä huovasta elokuvista tuttuja hahmoja. Hahmoista tulee ihan oikean näköisiä, vaikka huovuttaminen onkin aika vaikeeta. Muidenkin kannattaa tulla leirille, täällä on aina kivaa tekemistä! Vapaa-ajallakaan ei lopu tekeminen.

Vapaa-ajan jälkeen leiriin saapui turisteja. He jakoivat meidät neljään ryhmään, jossa pääsimme kiertelemään eri pisteisiin. Pisteissä päästiin pelailemaan, tekemään taikataikina jääveistoksia ja valmistamaan jäälyhtyjä. Amy voitti mölkyn 27 pisteellä ja Viivi sai 24 pistettä. Meillä oli ohjelmassa hauskaa! Erityisen hauskaa oli Lumi Auran kanssa jääveistosten teko ja ulkona jäälyhtyjen väsäily. Me odotetaan, että nähdään jäälyhdyt valmiina. Toivottavasti niistä tulee kauniita. 

Leirillä syödään usein. Päivällisellä ruoka oli todella hyvää, jopa ihanaa. Ruuaksi oli lihapullia ja pastaa. Nam! Saimme jälkkäriksi omenakaurapaistosta. Illalla on vielä yksi ohjelma. Odotamme innolla ja mielenkiinnolla mitä vikassa ohjelmassa tehdään. 

Iltaohjelmassa oli eeppinen kisailuvisailu-ohjelma. Päästiin kilpailemaan erilaisissa hassuissa lajeissa. Ohjelmassa mm. syötiin kilpaa näkkäriä ja taisteltiin musavisassa. Tunnelma oli kova ja juontajat sitäkin siistimmät. Kuvissa myös äänimies Simo Siili. Hyvä ja pitkä päivä takana. Nyt suunnataan iltapesuille ja valmistaudutaan illan satuun. 

Terkkuja tutuille leiriltä!

- Sakia, Noora, Sade, Amy, Viivi, Xenia ja Leo 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa