Torstai

22.06.2017

Kiljavan nummella on nautittu tänään eiliseen tapaan hyvin vaihtelevasta säästä. Välillä on satanut ja välillä paistanut. Iltaa kohden saatiin ihastella kumpaakin samaan aikaan!

Toimintapisteet ovat olleet kovassa käytössä tänään. On taisteltu boffer-miekoilla, kiipeilty kiipeily- ja boulder-seinillä ja hypitty trampoliinilla.

Alkuillan ohjelmanumerona koettiin fantastinen fantasiaretki, kun Narnian saduista tutut Lucy, Peter, Edmund ja Susan olivat leikkimässä tädillään ja päätyivät vaatekaapin kautta Kiljavan taianomaiseen metsään. Metsässä vastaan tuli fauni, joka kertoi tarvitsevansa lasten apua pahan Velhon kukistamisessa. Leiriläisten tuli suorittaa eri rasteilla tehtäviä ja luoda hyvää yhteishenkeä.

Rasteilla nähtiin esimerkiksi tarkkuutta, nopeutta ja luovuutta vaativia rasteja. Onnistuessaan tehtävissä metsän yhteishenki ja positiivinen ilmapiiri koheni merkittävästi. Velho juotti omalla rastillaan lapsille taikajuomaa, jonka tarkoitus oli muuttaa lapset rupikonniksi, siinä kuitenkaan onnistumatta. Lisäksi Velho paljasti sellaisen taikajuoman reseptin, jolla voisi viedä kenen tahansa vastustajan voimat.

Seikkailun päätteeksi leiriläisiltä kysyttiin käydyistä rasteista ja niiden onnistumisista. Aina kun lapset innostuivat ja iloitsivat onnistumisistaan, paha Velho luhistui ja menetti voimiaan. Lopuksi Velho pakeni paikalta ja lapset iloitsivat suurta voittoaan, fauni ja metsä saatiin pelastettua!

Nyt suurille sankareille maittaa uni, kunhan masut on täytetty maittavalla iltapalalla ja iltapesulla on käyty.

Namskis nomskis, huomenna on luvassa jotain herkkua! Vai onko sittenkään…

Ps. Valokuvien joukosta löytyy lasten luomia satu- ja roolihahmoja kuluneelta viikolta.
Oikein hyvää yötä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa