Torstai

13.07.2017

Torstai käynnistyi sekä rennoissa, että hurjissa merkeissä, sillä toimintapisteet avatuivat heti lipunnoston jälkeen.

Leiriläiset pääsivät muun muassa uimaan, seinäkiipeilemään ja leikkimään laatikkoleikkiä. Laatikkoleikissä tarkoituksena on kivuta maitolaatikoiden päälle mahdollisimman korkealle. Tänään kivuttiin lähes 20 maitolaatikon korkeuteen. Rannassa vesipedot pulahtivat lämpöiseen Märkiö-järveen.

Toimintapisteisiin kuuluu myös boffaus, eli kaksintaistelu pehmomiekoin. Pelissä miekkailijan tulee osua vastustajaa käteen, jalkaan tai mahaan, jolloin vastustajan toimintakyky heikkenee. Käteen tai jalkaan osuessa kyseinen raaja on pelistä pois. Pelaajan voitettua kolmesti peräkkäin, hän pääsee kamppailemaan Bossia vastaan. Jos pelaaja voittaa Bossin, hänestä itsestä nousee uusi Boss, odottamaan uutta haastajaa.

Lounaalla syödyn herkullisen kasvissosekeiton jälkeen leiriläiset pääsivät rakentamaan munasukkuloita! Rakennelmien tuli kestää sukkuloiden laukaisuvaihe ja sen tarkoitus oli suojata sisällä olevaa kananmunaa rikkoutumiselta.

Telttakylissä ja rannassa leiriläiset leikkivät yhdessä omien telttakylien kesken. Leikkien ohessa päästiin myös paahtamaan vaahtokarkkeja nuotiossa.

Päivä on ollut vaihtelevasti aurinkoinen ja sateinen. Sateen sattuessa puemme aina sadevarusteet, eli emme anna sään pilata tunnelmaa.

Huomenna leiriläiset pääsevät saunan kautta valmistautumaan leirin viimeisen illan diskoon!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa