Torstai

20.07.2017

Mainiota torstaita, Leirilehden lukijat!

Nuorten leiri onkin jo ehtinyt pitkälle. Tänään päivä valkeni klubilla Iskelmän aamu -aamuradion parissa. Kun aamukahvit oli saatu juotua, koitti päivän ensimmäisen ohjelman vuoro, jolloin Kiljava muuttui isoksi Trivial Pursuit -pelilaudaksi. Nuoret pääsivät testaamaan tietämystään mitä ihmeellisimmissä nippelitiedoissa, joiden aihealueet vaihtelivat aina koulusta Kiljavaan ja luonnontieteistä viihteeseen.

Kun lounaaksi tarjolla ollut kasvissosekeitto oli saatu syötyä, oli vuorossa jälleen vapaa-aikaa, jolloin osa leiristä suuntasi saunomaan ja uimaan.

Keskipäivällä alkoivat eeppiset leiriolympialaiset, joissa nuoret pääsivät ottamaan turnauksia ohjaajia vastaan mitä kummallisemmissa lajeissa. Ohjaajia pystyi haastamaan niin räppibattlessa, laatikkoleikissä, norsufudiksessa, water pongissa, sprinttijuoksussa kuin bofferoinnissakin. Ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua, mutta niinpä vaan taisi käydä, että nuoret vetivät tässä(kin) skabailussa pidemmän korren... Lennokkaan kisailun jälkeen olikin mukava hiukan rauhoittua laatuajan pariin ja viettää hetki oman ryhmän kanssa esimerkiksi vaahtokarkkeja paahtaen tai mustikkapiirakkaa leipoen.

Päivällisellä herkuteltiin kebableipien ja nachojen kanssa. Päivällisen jälkeen tiistaina aloitetut projektit jatkuivat - urheiluprojekti päätti jopa suunnata retkelle läheiselle Sääksin uimarannalle.

Parasta tässäkin torstaissa on se, että se ei ole vielä edes ohi! Iltapalan jälkeen koittaa vielä klubi-ilta, jossa onkin tänään tuhti kattaus ohjelmaan, kun lavalla nähdään jopa kolme keikkaa!

Huomenna vietetäänkin jo tämän vuoden Nuorten leirin viimeistä kokonaista leiripäivää!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa