Torstai

12.06.2014

Torstaina Kiljava heräsi sateen ropinaan telttojen katoissa mutta sen ei annettu häiritä fiilistä. Aamulla puettiin kaikille kunnon sadevaatteet päälle ja unohtuneiden tilalle kaivettiin Leirikesän lainavaatteita. Kastuneet vaatteet vietiin kuivamaan ja päälle kaivettiin kuivaa vaatetta.

Aamupäivällä päästiin sadetta varten perustetuille toimintapisteille kuten laatikkoleikkiin, saunaan, pelaamaan pingistä, tekemään puroja, pajaan ja painopajaan. Iltapäivällä olikin sitten vuorossa taas sukellus takaisin antiikin Kreikkaan sillä huhu kertoi että Hades keräisi taas joukkojaan ja aikoisi hyökätä Kiljavalle. Kiljavala täytyi siis valmistautua hyökkäykseen ensin löytämällä Herkuleksen hoviparturi, sillä pitäähän sankarin tukka olla kunnossa taistelussa! Illan ohjelmassa päästiin sitten todenteolla taistelun valmisteluun kun Herkuleksen joukoille kerättiin varusteita ja erikoistaitoja. Ilta huipentui eeppiseen taistoon Herkuleksen Ja Hadeksen joukkojen välillä. Lopulta Herkules kukisti Hadeksen joukot ja päästiin iltapalalle.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa