Torstai

04.01.2018

Torstai lähenee leirillä loppuaan!

Aamu aloitettiin tällä kertaa leppoisesti, sillä leiriläisit viettivät leffa-aamun Karhuherra Paddingtonin seurassa. Leffa oli täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta hulvattomien selkkausten jälkeen Karhuherran seikkailu loppui onnellisesti. Lapset olivat rennon aamun jälkeen innoissaan ja täynnä energiaa!

Tänään lounaaksi leirissä syötiin herkullisia kalapuikkoja perunamuusin kanssa. Seuraavana ohjelmassa oli huikea seikkailu ulkona Frozenin Elsan ja Itse ilkimyksen minioneiden kanssa. Lapset auttoivat harmistunutta Elsaa saamaan kunnollisen talven takaisin tehden erilaisia tehtäviä raittiissa talvikelissä!

Päivälliseksi syötiin kananuudeleita, jonka jälkeen ohjelma jatkui Vekkula-teemalla. Leirissä päästiin laskemaan patjoista rakennettuun liukumäkeen, videovuoristorataan, painimaan leikkimielisesti ja väriampumaan. 

Nyt on aika painaa pää tyynyyn ja kuunnella iltasatu! Huomenna on luvassa leirin viimeinen kokonainen päivä ja paljon hauskaa aikaa leirikavereiden kanssa.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa