Torstai

22.02.2018

Torstai alkoi retkellä läheiselle hiekkakuopalle pulkkamäkeen. Mukaan tehtiin eväsleipiä aamupalalta ja termareihin kuumaa mehua. Hiekkakuopalla oli mäen lisäksi nuotio ja boffausta. Tunnelma oli hyvä ja aurinko lämmitti ihanasti leiriläisiä. 

Paluun jälkeen riisi ja broileripyörykät maistuivat. Lounaan jälkeen ryhmät viettivät ryhmän omaa aikaa. Ryhmät mm. nauttivat musiikista ja paistoivat vaahtokarkkeja.

Päivän kioskin ja vapaa-ajan jälkeen rannalle ilmeistyivät outoja hahmoja. Hahmot ihmettivät, missä kevät viipyy. Mukana oli mm. kesämies ja muuttolintu. Ohjelman aikana selvisi että metsässä asuu myös lumimies, jonka hallussa oli kevätpallo, jonka avulla kevät saataisiin takaisin. Lopuksi järjestettiin käräjät, jossa mukana oli myös lumimiehen äiti. Lopulta kevätpallo saatiin takaisin ja lumimies sai ison lumipesun. 

Päivällisellä nautittiin rieskasta ja nakkikeitosta.

Illalla leiriläisillä oli vapaampaa ohjelmaa, jossa ohjaajilta sai pyytää mielestään tekemistä. Ohjelmassa oli tähtien tutkimista jäällä, nuotio, jossa sai paistaa vaahtokarkkeja, pulkalla laskemista, kirjojen lukemista rauhakseen, musavisaa ja hamahelmillä taiteilua. 

Nyt iltapalaksi syödään omenakaurapaistosta ja pian painutaan unten maille. Huomenna ohjelmassa on leffa-aamu, saunomista ja vikan illan disco! 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa