Torstai - aurinkoa täynnä!

13.07.2018

Torstaina aloitimme aamun toimintapisteillä. Niistä suosittuja olivat mm. kanootit, laatikkoleikki, kiipeily ja uinti. Laatikkoleikissä tehtiin viikon ennätys: 20 laatikkoa! Edellinen oli kuulemma 13 laatikkoa, eli se rikottiin kirkkaasti.

Sää oli aamupäivällä erittäin aurinkoinen. Leiriin julistettiin hattupakko, ja kaikkia kehotettiin juomaan runsaasti vettä.

Lämpötila tarjosi oivan mahdollisuuden uimareissuille. Järvessä käytiinkin toimintapisteiden lisäksi myös lounaan jälkeen telttakylähetkissä ja vapaa-ajalla. Myös suppilaudat olivat ahkerassa käytössä. Niillä kävivät ihailemassa Märkiöjärven maisemia sekä leiriläiset, että brontot illemmalla.

Iltapäivän ohjelman jälkeen syötiin päivällistä. Tänään keittiö oli loihtinut leiriläisille herkkuruokaa: hamppareita ja perunoita! Ne otettiin vastaan riemunkiljauksin. Täydellä vatsalla jaksoi vielä illan ohjelmaan, jossa parannettiin maailmaa ja pelastettiin luontoa.

Iltapalaksi oli karjalanpiirakoita, jotka tekivät myös hyvin kauppansa. Päivä oli siis oikein onnistunut! Huomenna aloitetaankin jo diskovalmistelut...

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa