Torstai - Kiljavan ydinvoimalaonnettomuus

18.07.2019

Aamupäivä Kiljavalla chillailtiin vapaaehtoisten projektien parissa, joissa pääsi esimerkiksi avaamaan sydäntään taiteen parissa tai vaikkapa viettämään laatuaikaa kavereiden ja lautapelien kesken. Aurinkoinen sää houkutteli monia vesille kruisailemaan kanootilla tai treenaamaan tasapainoa suppilaudalla. Päivän todellinen kohokohta oli kuitenkin illan pelastautumisharjoitus, joka simuloi miten toimia ydinvoimalaonnettomuuden sattuessa. Kaikkien leiriläisten piti ensimmäiseksi etsiytyä väestönsuojaan ja hankkia sinne mahdollisimman paljon varusteita. Valitettavasti joditabletteja ei kovasta yrityksestä huolimatta riittänyt kaikille, millä oli kohtalokkaita seurauksia.

Osa leiriläisistä päätyi karanteeniin, missä raivotautia aiheuttava virus sai levitä rauhassa. Säteilysuojan saaneet nuoret puolestaan kerättiin turvahuoneisiin odottamaan pelastusta. Kuitenkin karanteenin lukot pettivät ja kaikki siellä mädäntyneet zombit pääsivät laahustamaan pitkin leirikeskusta. Enää vain vikkelin jaloistaan saattoi selvitä. Lopulta vain kourallinen leiriläisiä selvisi pakoauton kyytiin asti.

Leirillä hauskanpito luonnollisesti jatkuu yötä myöten, sillä klubin ovet ovat auki ja luvassa on lisää elävää musiikkia! 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa