Torstai - Kulissien takana!

03.08.2018

Tänään leirissä oli toiminnantäytteinen päivä: aamulla melottiin ja kiipeiltiin toimintapisteillä, ja illalla järjestettiin Robin Hood -teemainen kolmen ruokalajin illallinen. Iltapäivällä taas tapahtui jotain spesiaalia, kun leiriläiset pääsivät seuraamaan kulissien taakse leirin henkilökunnan työpäiviä! Oli mahdollisuus rakentaa aitaa huoltomiehen kanssa, opetella tärkeitä taitoja ensiapuvastaavan kanssa, seurata "ohjaajien" päiväpalaveria (jossa ohjaajia näyttelivät brontot työliiveineen ja kahvikuppeineen!), sekä kokeilla mediavastaavan työtä! Osa mediaporukasta lähti kuvauskierrokselle, ja muille tarjoutui tilaisuus kirjoittaa leirilehteä epämääräisen mediavastaavan assistentti N. Örtin kanssa! Tässä leiriläisten kirjoittamia uutisia leiriltä:

Uiminen on ollut aivan mainiota.
Trulleissa on ollut todella mukavaa nukkua, koska ensimmäinen yö meni aivan mukavasti.
Kanttiinissa on tiistaista alkaen ollut maailmaa mullistava tarjous. Kaikki Kingis - ja Kingis Muru jädet. Matilda on ostanut Poppiksia, monia kymmeniä.
Matildan lempi ohjelma on ollut Maisan uni teemapäivä!
Kaikki on ollut mahtavaa ja huisin hauskaa! Erityisen hauskaa on ollut aivan kaikki. Mahtavinta on kuitenkin ollut SADE!!
Teemapäivä on ollut tosi hauska.
On ollut paljon vesiohjelmaa.

Jormalla ei ole mielipidettä leiristä, hän on kuulemma vain ohikulkija.
Ainoa huono asia leirissä on se, että leirin uusin ja selvästi oudoin apulainen: N. Örtti, on erittäin huono kirjoittamaan oikein. Siksi maailman paras uusi apuri ja leiriläinen: Samu, on joutunut kirjoittamaan juuri tätä tylsää Kiljavan leirin lehteä.
Leirillä kysytyn perusteella, parhainta ruokaa on ollut nuudeliwokki. Kaikki ruoka on ollut onneksi hyvin herkullista.
Hauskimpia hahmoja ovat olleet mm. Turtles ja vauva. Teletapeista tuttu Tiivitaavi on yhteinen inhokki.
Velhoista kaksi leiriläistä, Kiisa ja Lumia, sanoivat olevansa neljännellä Kiljavan leirillä ja pitävänsä leiristä todella kovasti.
Rikun (kuten monen muunkin) lempi asia leirillä, on ollut keksien leipominen (no ei nyt oikeasti, vaan niiden syöminen).
Matiaksesta leiri on ollut maailman paras, kun taas N. Örtin mielestä ei.
Mailman paras leiri t. Henri jee paras kesä leiri oikein luitte oikein.

Kiitos apulaisille!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa