Torstai - Lautapelejä isossa skaalassa

01.08.2019

Toiminnantäyteinen torstai aloitettiin vapaavalintaisilla harjoitteilla, oli ne sitten seinillä kiipeilyä, laatikkoleikkejä tai vaikkapa kanojen syöttämistä. Myös uiminen oli suosittu vaihtoehto, vaikkei vesi enää olekaan alkuviikon lämpötiloissa. Osa leiriläisistä innostui poimimaan ainakin yhden mustikkapiirakan tarpeet mustikoita metsästä vain antaakseen ne kanoille - ovathan mustikat parasta mitä kana voi saada. Mutta hyvin söivät myös leiriläiset, sillä lounaaksi oli lohikeittoa ja päivälliseksi kinkkupaprikapastaa. 

Ennen päivällistä leiriläiset testailivat live-lautapelejä, joissa pistettiin koko kroppa likoon. Yksi telttakylä vuorollaan sai kokeilla taitojaan monopolissa, Afrikan tähdessä, Cluedossa, palapelissä, ristinollassa ja laivanupotuksessa. Pelinappuloita ja noppia ei tarvinnut erikseen kaivella Kiljaston hyllyiltä, sillä leiriläiset hoitivat itse niiden virkaa. Ehkä kokemus toi uutta näkökulmaa ja taktiikoita kotona käytäviin Kimble -otteluihin. Illalla puolestaan käynnistyivät kerhot, joissa uutuuksina olivat muun muassa illuusiokerho, kynttiläkerho, temppukerho, jalkapallokerho sekä mölkkykerho. Myös vanhaa tuttua saunakerhoa suositeltiin leiriläisille lämpimästi. Tästä on hyvä jatkaa kohti iltapalaa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa