Torstai - Päivä täynnä upeaa ohjelmaa!

03.01.2019

Torstai on ollut päivä täynnä menoa ja vilskettä!

Lipunnostosta alkanut toiminnantäyteinen päivä alkaa lähestyä loppuaan. Iltasatuja luetaan leiriläisille parhaillaan, ja väsyneet leiriläiset alkavat pikkuhiljaa siirtyä nukkumatin luo. Päivä on ollut täynnä naurua, vilinää ja melskettä, kavereita ja iloisia kohtaamisia. Pakkasen punaiset posket ovat koko päivän viipottaneet pitkin leiriä iloisena hypähdellen.

Päivä alkoi jännittävissä merkeissä, kun joku lurjus oli varastanut lasten eilen kirjoittelemat uudenvuodenlupaukset, ja lasten täytyikin heti lipunnoston jälkeen lähteä selvittelemään, kuka kumma oli tämän rikoksen takana. Onneksi nokkelat lapset kuitenkin selvittivät nopeasti, kuka tämän kaamean teon takana oli, kun lohikäärme paljastui syylliseksi. Syylliselle tarjoiltiin hyytävä luminen yllätys, joten hän oppi varmasti teoistaan!

Telttakylähetkissä tänään koristeltiin mm. pipareita, tehtiin trangialla kaakaota, sekä pelailtiin yhdessä pelejä ja ulkoiltiin.

Iltapäivän ohjelmassa Kiljavan nummille saapuikin aikamoinen sirkus. Eräs paikallinen tivoli saapui paikanpäälle esittelemään tarjontaansa. Tarjolla oli esimerkiksi vuoristoratakyytiä, sirkustemppuja, sekä lumimaalausten tekoa. 

Päivällisen jälkeen päästiinkin perinteisen leirinuotion ääreen, jota tällä kertaa vietettiin sekä sisällä, että ulkona. Leirinuotiolla nautittiin ihanista yhteislauluista, sekä viihdyttävästä ohjelmasta.

Päivä on ollut ainutlaatuinen ja sekä leiriläiset, että henkilökunta on tuntunut nauttivan siitä täydellä sydämellä. Tästä päivästä on hyvä jatkaa viimeiseen kokonaiseen leiripäivään hyvin levänneenä. Koko Loppiaisleiri toivottaa kotiväelle hyvää yötä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa