Torstai - Raitista ilmaa ja aurinkoa

25.07.2019

Kiljavalla nautitaan kesän kuumimmista päivistä puuhastelemalla erilaisten askareiden kimpussa. Esimerkiksi metsään on tänään syntynyt lisää majoja, onkivavat on kaivettu esille, kanat ovat ruokittu ja hiukset letitetty. Seinäkiipeily tarjosi haastetta sitä etsiville ja laatikkoleikissä tehtiin tänään jälleen uusia huipputuloksia. Kesän parhaiden uimakelien ansiosta uiminen on ollut viime päivinä erityisen suosittua.

Iltapäivällä jokainen leiriläinen sai kutsun maailman surkeimmalle risteilylle. Laivan pallomeri oli onnettoman pieni, booli maistui vanhalle sukalle, kylpylän valvoja ei osannut uida ja onginnan palkinnot olivat pettymyksiä. Kaikenlisäksi laivan kapteeni pelkäsi kuollakseen merta ja laiva pysyi satamassa. Sekä leiriläiset että risteilijän henkilökunta olivat yksimielisiä siitä, että asialle täytyi tehdä jotain nopeasti. Kapteeni saikin oman kosketuksensa mereen perinteisen järveen heiton kautta. Paraneminen ja merenkäyntiin totutteleminen on alkanut!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa