Torstai - Toimintaa ja rakkautta!

07.06.2018

Tänään päivä alkoi toimintapisteillä. Aamu oli hieman tuulinen, joten melomaan ei päästy, mutta kaikille löytyi silti kivaa tekemistä. Ohjaajien tarkassa valvonnassa ja turvallisilla välineillä päästiin kiipeilemään sekä laatikkoleikissä että kiipeilyseinällä. Laatikkoleikin päivän ennätys oli 12 laatikkoa, ja myös ainakin yksi 11 laatikon torni nähtiin!

Saunarannassa pääsi kalastamaan. Kala ei tänään syönyt, mutta nyki pari kertaa, ja myös hyppääviä kaloja nähtiin. Syöttinä oli leipää. Vuolupisteellä taas muotoiltiin puusta kaikenlaista. Lounaaksi oli tortilloja, joista pidettiin paljon.

Iltapäivän ohjelmassa oli aistirastikierto, ja sen jälkeen syötiin päivälliseksi pinaattikeittoa. Se jakoi mielipiteitä sekä leiriläisten että ohjaajien joukossa (vaikka keittiö oli testimaistanut keittoa ja suositteli sitä kovasti), joten onneksi tarjolla oli myös leipää ja muuta purtavaa.

Vapaa-ajan aktiviteeteista boffaus oli erityisen suosittua tänään. Ohjaajien tuomaroimissa ja valvomissa turnauksissa päästiin päivän aikana valitsemaan monta "bossia", jotka olivat voittaneet turnauksen sääntöjä noudattaen tarpeeksi monta ottelua. Ruokailukatoksessa piirrettiin, ja siellä valmistui monta upeaa taideteosta. Leiriläiset ovat myös vapaa-ajallaan aloittaneet kanttiinin viereiseen rinteeseen kaivoksen, josta löytyy kultaa. Inspiraatio on ilmeisesti saatu eilisen teemapäivän kullanetsintäohjelmasta. Aika paljon hiekkaakin oli joukossa, mutta tyhjään tikkaripussiin oli onnistuttu keräämään myös ihan oikeaa katinkultaa.

Illan ohjelmassa erilaiset hahmot yrittivät löytää rakkauden. Leiriläiset pääsivät mm. askartelemaan ystävänpäiväkortteja. Myös allekirjoittaneelle yritettiin suositella erästä kuulemma todella mukavaa poikamiestä, mutta pääsin pakoon paikalla olleiden leiriläisten kannustuksen saattelemana.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa