Torstai - Toinen teemapäivä!

14.06.2018

Tänään aloitimme viikon toisen teemapäivän aurinkoisessa säässä. Leiriin julistettiinkin heti lipunnostossa hattupakko, ja myös vettä muistutettiin juomaan paljon. Nämä toimenpiteet helteeltä suojautumiseksi ovat toimineet todella hyvin, sillä yhtään auringonpaisteesta johtuvaa sairastapausta ei ole leirissä näkynyt.

Heti aamusta päästiin toimintapisteille, ja jälleen mm. kiipeilemään, boffaamaan ja kalastamaan. Uiminen oli myös todella suosittua. Sen jälkeen päästiin syömään. Lounaaksi oli nakkikastiketta ja perunoita. Ruokailukatoksessa kuultiin kunnon riemunkiljahduksia, kun päivystäjä julkisti päivän menun, ja nakkikastike meni kuin kuumille kiville.

Iltapäivällä alkoi teemapäivän ensimmäinen ohjelma, joka oli jatkoa tiistain tarinalle: tällä kertaa Hegen kaveri oli ostanut Tukikohtaan uuden lisäosan, johon leiriläiset pääsivät itse pelaajiksi! Peli alkoi ykköstasolta, ja siinä edettiin erilaisten tehtävien kautta tasolta toiselle hahmojen opastuksella. Tasot sijaitsivat ympäri leirialuetta. Esimerkiksi ruokailukatoksessa täytyi ratkoa arvoituksia ja aivopähkinöitä, ja Kassun sisälle oli rakennettu huima ja vaativa 4. taso. Siihen kuului erilaisia esteratoja jotka täyttivät lähes koko rakennuksen. Mm. salissa leiriläisten päälle satoi pehmoleluja, kun pelin vihollishahmo yritti estää heidän etenemisensä...

Neljännen tason suorittamisen merkiksi leiriläiset saivat naamarit, jotka kertoivat, että he olivat onnistuneet iltapäivän ohjelmassa! Ennen viikon viimeistä teemaohjelmaa, "boss fightia", syötiin kuitenkin päivällistä ja vietettiin vapaa-aikaa. Aurinkoinen päivä ja hauska ohjelma olivat selkeästi vaikuttaneet leiriläisiin, sillä vielä tässäkin vaiheessa oltiin täynnä energiaa. Esimerkiksi Mekalmon telttakyläalueella leiriläiset esittelivät innoissaan ohjaajille esimerkiksi kärrynpyöriä ja käsilläseisontaa.

Illan ohjelmassa hyvikset ja pahikset ottivat toisistaan mittaa. Pari pelihahmoa paljastui petturiksi, ja kiivaan taistelun jälkeen tuli ilmi myös suurin salaisuus: Hegen äiti yritti lopettaa poikansa peliriippuvuuden vain siksi, että hän oli oikeasti pelin paras, eikä halunnut Hegen vievän sijoitustaan! Tämän juonenkäänteen ja pitkän päivän jälkeen leiriläiset pääsivät iltapalalle. Tarjolla oli riisipuuroa, joka oli niin hyvää, ettei sitä riittänyt kaikille santsattavaksi! Leipää ja hedelmiä oli kuitenkin tarjolla niin paljon, ettei kukaan joutunut nälkäisenä nukkumaan.

Huomenna on leirin viimeinen kokonainen päivä, johon mahtuu vielä mm. saunat ja disco!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa