Torstai tulevaisuudesta

13.06.2019

Ajassa matkustava ylioppilas palasi leiriimme, tällä kertaa tarkoituksenaan matkustaa tulevaisuuteen. Aika-avaruusloikka sujuikin ilman sen suurempia matkapahoinvointeja, mutta heti laskeuduttuamme vuoteen 3568, aikakone varastettiin välittömästi maitotölkkeineen päivineen. Leiriläisten tehtävä oli selvittää varas, anastaa aikakone takaisin ja palata turvallisesti Kiljavan vuoden 2019 leirille. Pääepäiltyinä olivat robotit, androidit ja ihmiset, jotka kaikki vakuuttelivat syyttömyyttään. Todisteiden keräämisen päätteeksi järjestettiin leirikäräjät, jossa syylliseksi huutoäänestetty härpäke päätyi lopulta ruostumaan järven pohjaan.

Iltapäivällä alkanut sade ei hidastanut leiriläisten salapoliisityötä, sillä sade sattui samaan aikaan vauhdikkaan lopputaistelun kanssa. Sade voi kuitenkin jatkua yön yli, joten telttojen narut ovat kiristetty ja kaikkien telttojen päällä on pressut. Kelistä huolimatta, tämä on leiriläisille juuri sopiva ajanjakso. :)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa