"Touhukasta tiistaita leiri"

04.07.2023

- Touhukasta tiistaita Päivystäjät! Näin toivotti leirissämme päivystäjät, kun tiistai aamuna nostettiin liput salkoon. Tuulen ujertaessa vielä kovempaa kuin eilen, on liput heiluneet upeasti salossa, mutta valitettavasti pitäneet kanootit ja melontapisteet visusti suljettuna. Toimintapisteissä kuitenkin aamulla päästiin kiipeilemään, ampumaan jousipyssyillä, kerättiin Kiljavan omille kanoille mustikoita, pelailtiin jalkapalloa, boffailtiin ja hypittiin trampoliinilla. Samalla Mennimaan leiriläiset nauttivat rannan tuntumassa aamusaunasta.

Tonnikalapastalounaan jälkeen telttakylähetkiä nähtiin taas paljon erilaisia. Osa keräsi mustikoita loppuviikon mustikkapiirakkaa varten, osa leipoi mutakakkua, sisällä katsottiin yhdessä Disneyn piirrettyjä ja osalla oli ohjelmassa vaahtokarkkien paistamista. Leiriläisiä kävi tänään myös retkellä Luonnon amfiteatterilla, mikä on Hiisilän takana sijaitsevassa kiviröykkiö, mikä on luonnonmukainen upea retkikohde. Samaan aikaan Hiisilän väki pääsi saunomaan ja uimaan, ja vaikka päivän on vaihdellen satanut vettä ja paistanut aurinko, sekä ollut n. 18 astetta lämmintä, ei se hurjimpia uimareita haitannut, vaan he hyppivät vuorotellen komeammissa kaarissa Märkiöön.

Illalla päästiin lämmittelemään jo huomiseen teemapäivään Ellun ja Elmerin eläintarha-ohjelman kanssa. Tässä ohjelmassa leiriläiset pääsivät pelaamaan leirialueella valtavaa piilosta, missä leirialueelle oli piiloutunut erilaisia eläimiä. Kun leiriläiset löysivät elämiä eri puolilta leiriä, pääsivät he touhuamaan näiden kanssa pieniä askareita ja suostuttelemaan heitä palaamaan lippuaukealle. Pingviiniä piti viilentää uimarannassa kantamalla vettä hänen päälleen, kärpäsen kanssa päästiin lennätämään paperilennokkeja, suojeleva krokotiili suojeli kutua ja poikasia, ja paikalla oli myös monia muita eläimiä. Lopulta kaikki eläimet saapuivat takaisin eläintarhan pitäjien luokse, ja näin oltiin saatu pieni "sneakpeak" huomisesta teemapäivästä.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa