Trangia-ruokaa ja ikimuistoisia hetkiä

14.06.2022

Aamupäivällä heti aamiaisen jälkeen leiriläisiä odotti toimintapisteet, joista jokainen löysi suosikkinsa. Ehkä yllättävänäkin ykkössuosikkina oli tänään polkuautot sekä perinteikäs Leirikesän historiassa kauan mukana kulkenut laatikkoleikki. Myös uijiia ja saunojia riitti. Boffauksen saloja opetti leiriläisille eräs ohjaaja hyvien neuvojen avulla. Toimintapisteillä vierähti aika ja nälkä alkoi monella jo kurnia vatsanpohjassa.

Seuraavaksi oli lounaan, Kanttiinin sekä telttakyläryhmän yhteisen Laatu-aika -hetken vuoro. Monet telttakylät leipoivat kaurakeksejä ja osa valitsi ryhmäleikit kassun salissa tai ulkona. Kipinän ala-leiriläiset pääsivät nauttimaan yhteisestä vaahtokarkkien paistamis-hetkestä.

Päivällisellä moni koki täysin uudenlaisen ruoanlaittotilanteen - trangia-kokkailun! Tänään ruokalistaan oli merkitty Pesto-pastaa, joka onnistui mainiosti. Ylpeänä voi kertoa, että jokainen leiriläinen sai syödäkseen itsetekemäänsä ateriaa. Ikimuistoinen hetki monelle. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa