Turbotorstai, mitä sävytti jyrähtelyt ja pilvetön auringonpaiste

29.06.2023

Leiriviikko kääntyy loppupuoliskoa kohden, kun Kiljavalla päästiin viettämään toiminnan täyteistä torstaita. Vaikka ympäröivällä alueella on ukkostanut ja salamoinut, sekä Nurmijärvellä vettä satanut kuulemma tulvien, on leirikeskuksessa selvitty auringonpaisteella ja helteellä.

Aamupäivä koostui leirissä jälleen toimintapisteistä. Laatikkoleikissä leiriläinen kiipesi yli 20 laatikon, päästen tämän kesän korkeimpiin torneihin. Väkeä oli jonoksi veden äärelle uimarantaan, suppilautoihin ja kanootteihin, missä kevyt tuulenvire teki veden äärellä hengailusta aivan ihanaa. Myös jousiammunta, boffailu ja sauna lämpesi leiriläisille.

Päivän aikana on myös nautittu äärimmäisen hyvistä keittiön herkuista, kun keittiö on tarjoillut kanaviillokkia ja pestopastaa. Ainakin Velhot ja Peikot olivat äärimmäisen onnellisia näistä ruoista ja hakivat kilpaa lisää kukkurallisia annoksia.

Tänään on myös Mennimaan lyhytleiri pääsi ensimmäistä kertaa saunomaan Kiljavan leirikeskuksen upeassa sähkösaunassa, sekä uimaan lämpimässä Märkiön järvivedessä. Samaan aikaan Hiisilän leiriläiset kävivät retkellä Sääksjärvellä, missä päästiin ohjaajien valvonnassa hyppimään hyppytornista ja pelaamaan isolla hiekkarannalla jalkapalloa. Mekalmon leiriläiset touhusivat kakkosohjelman aikaan omien ohjaajien kanssa erilaisten kerhojen parissa, kuten hama-helmien ja käsikorujen.

Iltaa vietettiin leirillä rennosti omien telttakylien kanssa. Leirialueella on pelailtu jalkapalloa, tehty koruja, pelailtu Mafiosoa ja pingistä, sekä nautittu aurinkoisesta illasta.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa