Urheilukisoja ja kauhua

19.07.2023

Nuortenleirin kolmas päivä lähti käyntiin perinteisten aamutoimien, kuten aamupalan, aamuradion ja peseytymisen parissa. Tämän jälkeen alkoi päivän ensimmäinen ohjelma eli urheiluskaba. Nuoret saivat itse valita mielekkäimmän urheilumuodon neljästä eri vaihtoehdosta: jooga/tanssi, melontaskaba, thriathlon (juoksu, uinti ja sauna) ja aamulenkki. Urheiluskabassa nähtiin hienoja onnistumisia ja päästiin liikkumaan yhdessä muiden telttakylien nuorten kanssa.


Aamupäivän urheilusuoritusten jälkeen nuoret pääsivät syömään vatsansa täyteen lounaalla. Lounasta seurasi laatuaika, jonka nuoret viettivät esimerkiksi kiipeillen, suppaillen tai kavereiden kanssa hengaillen. Tämän jälkeen avautui toimintapisteet sekä nuorten keskuudessa suosittu Kiljavan klubi. Nuoret pääsivät toimintapisteiden aikana halutessaan myös uimaan.


Toimintapisteiden ja päivällisen jälkeen päivä jatkui opettavaisella seksuaalikasvatus-työpajalla, minkä jälkeen olikin jo iltapalan aika. Kun mahat oli saatu täyteen, tunnelma tiivistyi leirikeskuksessa - oli vuorossa jännittävä (mutta ei kuitenkaan liian pelottava) kauhuohjelma. Ohjelmassa nuoret pääsivät auttamaan kauan sitten kuollutta morsianta, joka tuli Kiljavalle etsimään kadonnutta sulhastansa. Nuoret olivat erinomaisia salapoliiseja ja selvittivät kadonneen sulhasen sijainnin vikkelästi.
Ja niin kolmas päivä nuortenleirillä tuli päätökseen. Päivä sisälsi monipuolisesti erilaista toimintaa ja huipentui illan kauhuohjelmaan. Huomiseen!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa